Masif Ahşap

Ahşap minik objeleri hediye etmek

Ahşap eşyalar zamana karşı dirençli eşyalardır. İnsanlığın başından beri varolan ahşap objeler bugünün de prestijli hediyelerindendir. 

Plastik bir Çin yapımı hediye yerine ahşap obje hediye etmek veya kendi kullanımınız için almak size ve çevrenize değer katacaktır.

Alorya olarak farklı ahşap objeleri müşterilerimize sunuyoruz: 

Aşağıdaki kitap tutucu, hem tablet hem kitap tutucu olarak klasik bir obje olarak evimizde yer alması ne kadar güzel olacaktır

You can use it for decoration as well. The pictures on it represent all the subjects you may be interested in. You are maybe reading e-books or books about science or culinary?
I designed this as collection part.
Each of my works are handmade. I catalogue them so as to keep them unique. 

Başka objeler de evimizi süslemekte kullanılabilir

Mesela aşağıdaki ürünle eşinize veya sevgilinize olan aşkınızı her dilde ifade etmeye ne dersiniz?

Günlük kullanımımız için de ahşap objeler Alorya’da mevcut. Piyasada bulacağınız bardak altlıkları hep plastik veya kartondandır. Evinize veya işyerinize ahşabı davet edin:

Ahşap ürünler sıcaktan veya soğuktan etkilenmezler, Doğru ve iyi verniklenen ahşap suya da dayanıklıdır.

Her zaman her ahşapta olduğu gibi ürünleri hafif ıslak bezle silerek bakımını ve tozdan kirden arınma işlemini yapabilirsiniz.

Güneş ışınları ahşaba her zaman zararlıdır. Sürekli güneş ışınına maruz kalmak kumaşları soldurduğu gibi ahşabı ve üzerindeki renklendirmeleri de etkiler.

Güzel ahşap ile dolu günler sizlerin olsun

Not: Yukaridaki ürünlerin stoktaki durumunu sorunuz.

Alorya

www.instagram.com/alorya_art